Voetreflexologie
Diepe ontspanning en balans

AFSPRAAK MAKEN

Voetreflexologie

Voor een diepe ontspanning en meer balans
Zou je ook meer tijd moeten nemen voor jezelf? Je draaft maar door voor je werk en kinderen. Zit je eindelijk op de bank, dan ben je alleen maar moe. Soms vraag je je af of je misschien overspannen bent. Je geliefde, de meest geweldige die er is, krijgt een snauw. Helemaal niet zo bedoeld, maar iedere prikkel is te veel voor je. 

Het is tijd om daar iets aan te doen. Gun jezelf deze rust en maak een afspraak voor een voetreflexbehandeling.

Ontspannen massage

Tijd voor jezelf nemen
Geef jezelf dat rustmoment en voel hoe de stress uit je lichaam glijdt. Met een drukpuntmassage op je voeten, word je in diepe ontspanning gebracht. Je ligt op een comfortabele relaxstoel, warm onder een deken en met ontspannen muziek. Je ruikt de geur van lavendel. Laat je gedachten de vrije loop of spreekt ze uit. Doe wat jij wilt.

Reflexpunten
Soms voel je scherpte tijdens de massage, dat zijn de reflexpunten die jou helpen. Ieder punt op je voet is verbonden met een onderdeel van je lichaam. Alle organen, je benen en armen, je lymfesysteem en je hormoonhuishouding worden aangeraakt en knelpunten gaan open. Je raakt je afvalstoffen kwijt. Met zachte hand worden jouw voeten gemasseerd en door de diepe werking kom je in balans.

Mijn voetreflexadvies
Het is fijn om losse kleding te dragen tijdens de behandeling, want de onderbenen worden ook gemasseerd. Daarbij gebruik ik olijfolie en voetcrème met ureum, zodat de huid zacht en soepel wordt. Door de kracht van de behandeling komen afvalstoffen vrij. Daarom mijn tip: drink veel water naderhand en geniet van een ontspannen dag.

Behandelingen

Registerpodologie

Door pijn aan je voet loop je niet meer lekker. Het leven wordt er zo niet leuker op, soms heb je gewoon geen zin om ergens naar toe te gaan, je wordt er moe van! 

Wil je weer fijn wandelen en lopen zonder pijn? Maak een afspraak voor een voetonderzoek en voor het eventueel aanmeten van steunzolen.

Voetreflexologie

Geef jezelf dat rustmoment en voel hoe de stress uit je lichaam glijdt. Met een drukpuntmassage op je voeten, word je in diepe ontspanning gebracht.

Je ligt op een comfortabele relaxstoel, warm onder een deken en met ontspannen muziek. Je ruikt de geur van lavendel. Laat je gedachten de vrije loop of spreekt ze uit. Doe wat jij wilt.

Medisch pedicure

Ken je dat gevoel? Je kijkt naar je voeten en die zien er niet uit zoals jij zou willen. Een nagel is gelig en er is te veel eelt. De eeltplekken gaan zelfs zeer doen en barsten open. 

Wil jij weer mooie voeten zonder pijnlijke plekken zodat je heerlijk met blote voeten naar buiten kan gaan? Maak dan een afspraak voor een pedicurebehandeling. Daar krijg je blije voeten van!

Rebecca is een professional met een hartelijke human touch. In haar enthousiasme over haar vak vertelde ze mij over de voetreflexbehandelingen die ze ook deed en de heilzame werking die deze behandelingen kunnen hebben. Ik was al gauw om. De behandeling voelt zeer weldadig aan; echt een verwenmoment voor mijn voeten (en voor mij) met nog lang na de behandeling plezierige natintelingen en ontspanning in mijn anders toch wel wat weerbarstige onderdanen. Meteen maar weer geboekt voor een volgende sessie.

Of mijn voeten er zelf vrolijker van worden is de vraag, maar ik word er zeker vrolijk van. Kijk al weer uit naar de volgende behandeling.

John Dekker - Emmen

Toen de voetreflex leerde kennen zat ik vast in mijn lichaam en in mijn hoofd. De behandeling was heerlijk en mij energie kwam terug. En dat praten erbij is net even lekkerder dan bij de psycholoog. Elke 6 weken ga ik voor een voetreflexbehandeling naar Emmen. Het is nu gewoon fijn en ik voel mij weer heerlijk ‘gereset’.  

Gerda Even - Gasselte