Behandelingen

AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen

Ken je dat gevoel? Je kijkt naar je voeten en die zien er niet uit zoals jij zou willen. Een nagel is gelig en er is te veel eelt. De eeltplekken gaan zelfs zeer doen en barsten open. Je probeert er steeds iets aan te doen met een voetvijl en crème, maar dit gaat lastig en het geeft weinig resultaat. Je draagt het liefst dichte schoenen, zelfs op een warme zomerdag. Op het strand ga je niet liggen maar zitten, met je voeten in het zand. Als niemand maar je voeten ziet want, je schaamt je.

Pedicurebehandeling

Mooie voeten zonder pijnlijke plekken
Wil jij weer mooie voeten zonder pijnlijke plekken zodat je heerlijk met blote voeten naar buiten kan gaan? Maak dan een afspraak voor een pedicurebehandeling. Daar krijg je blije voeten van!

Een fijne pedicurebehandeling speciaal voor jou
Het eelt wordt voorzichtig weggeschraapt en gelige nagels worden netjes gevijld. Het wegschrapen en vijlen gebeurt met een machine die water sprayt zodat het lekker verkoelend is op de pijnlijke plekken. De barsten worden op deze manier mooi glad en verzorgt.

Aan het eind van de behandeling krijg je warme doekjes om je voeten en een crème in de huid gemasseerd.

En echt, ik beloof je, je hoeft je niet te schamen, want heel eerlijk; ik houd er van om voeten beter te maken, hoe ze er ook uit zien. Op deze manier kun jij weer zonder pijn rondlopen en krijg ik weer een goed gevoel.

Ingroeiende nagel
Een ingroeiende nagels is pijnlijk en kan gaan ontsteken. Met een specialistische pedicurebehandeling is een ingreep van de huisarts vaak te voorkomen. Er zijn verschillende manier om de nagel ‘vrij’ te krijgen. Er wordt een beugeltje op de nagel gezet of een instrumentele behandeling uitgevoerd. Ook bespreken we hoe de ingroeiende nagel niet meer terug komt. Ik laat je bijvoorbeeld zien hoe je jouw nagels het beste kunt knippen of welke schoenen het beste bij jou passen. De ingroeiende nagel wordt van alle kanten bekeken!

Likdoorns
Likdoorns zijn er in vele soorten en maten, van ‘zo klein als een zaadje’ tot grote wratachtige onder een laag eelt. Allemaal irritant, vervelend of echt pijnlijk, maar er valt iets aan te doen!
Met een instrumentele behandeling wordt de pit weggesneden of glad gefreesd. Deze behandeling klinkt misschien pijnlijk, maar is het niet. Het gaat tenslotte om ‘dode huid’ en ik werk voorzichtig met verkoelend water erbij.

Als het nodig is gaan we opzoek naar de oorzaak van jouw likdoorn. Als registerpodoloog bied ik je de oplossing die bij jouw voeten past. Deze oplossing kan bestaan uit schoenadvies, wandelwol, een hulpstukje tussen de tenen of op maat gemaakte steunzolen. Je zult weer lekker kunnen lopen zonder stekende pijn!

Orthese
Een hulpstukje tussen de tenen noemen we een orthese en het is ideaal. De orthese wordt met de hand gemaakt op jouw voet en helpt pijn te voorkomen. Pijn, die bijvoorbeeld ontstaat door een likdoorn of door tenen die krom tegen elkaar aan gaan staan. Tijdens de behandeling bespreken we of een orthese jou ook kan helpen.

Nagelreparatie
Soms is een nagel zo kort of afgebrokkeld dat je er de deur niet mee uit durft te gaan. Een nagelreparatie bied de oplossing. Met een acrylgel, die uithardt onder een uv-lamp, wordt de nagel ‘gerepareerd’. Deze nagel ziet er bijna uit als een echte nagel. Deze reparatie geeft een goed gevoel en is heel fijn voor de zomerperiode.

Behandelingen

Over mij

Mijn naam is Rebecca van As. Wat ik het liefste doe? Jouw voeten weer in topconditie brengen! Want pijn aan je voeten, dat wil je niet. Beter lopen, sporten en werken zonder voetklachten? Daar zorg ik graag voor.

Voetklachten

Heb je last van pijnlijke voeten? Of heb je andere voetklachten? Bij podologie De Zandloper kun je terecht voor de behandeling van  verschillende soorten aandoeningen en voetklachten.

Behandelingen

Bij podologie De Zandloper kun je terecht voor de behandeling van  verschillende soorten aandoeningen en  voetklachten.

Ik heb psoriasis en allemaal pustels onder mijn voeten. Ik trok de schilfertjes er tot bloedens toe af en had altijd pijn. De eerste behandeling was spannend en ik schaamde mij omdat een ‘vreemde’ mijn voeten zag. Maar Rebecca stelde mij op mijn gemak en toen durfde ik mijn sokken uit te doen.
Het is zo’n fijn gevoel om geen pijn meer te hebben. Voor mijn begrip zien mijn voeten er super uit. Ik kan beter lopen en alle schoenen dragen die ik wil. Fantastisch!

Janny Vos - Weerdinge

Rebecca inspireert mij door haar energie en passie voor haar vak. Voorheen was ik nooit zo bezig met mijn voeten, ook was ik wel wat bang voor de pedicure aangezien een klein foutje er al voor kan zorgen dat ik een tijdje niet kan hardlopen. Ook schaamde ik mij wel een beetje voor mijn voeten, want ze zien er niet zo mooi meer uit. Door Rebecca’s enthousiasme, gigantische vakkennis en passie heb ik totaal geen angst meer en zijn mijn voeten weer helemaal vanouds. Ik kom er zelfs helemaal voor uit Amsterdam, want door haar snap ik pas hoe belangrijk het is om je voeten te onderhouden als je regelmatig sport.

Myrthe Luitjens, Amsterdam

Rebecca is een professional met een hartelijke human touch. In haar enthousiasme over haar vak vertelde ze mij over de voetreflexbehandelingen die ze ook deed en de heilzame werking die deze behandelingen kunnen hebben. Ik was al gauw om. De behandeling voelt zeer weldadig aan; echt een verwenmoment voor mijn voeten (en voor mij) met nog lang na de behandeling plezierige natintelingen en ontspanning in mijn anders toch wel wat weerbarstige onderdanen. Meteen maar weer geboekt voor een volgende sessie.

Of mijn voeten er zelf vrolijker van worden is de vraag, maar ik word er zeker vrolijk van. Kijk al weer uit naar de volgende behandeling.

John Dekker | Emmen