Tarieven

Podologie – Steunzolen 
Podologische steunzolen  € 240,-  (consult/intake, voetonderzoek, aanmeten van de steunzolen, ophalen, evt aanpassing en nacontrole na 3 maanden)
Een tweede paar steunzolen binnen 4 maanden  € 150,-

Jaarcontrole zonder nieuwe steunzolen € 55,-
Jaarcontrole met steunzolen € 205,-

Nieuw dekje  € 25,-
Aanpassing of reparatie vanaf € 25,-

Pedicurebehandeling
Instrumentele voetbehandeling klein € 38,-
Instrumentele voetbehandeling volledig  € 45,-

Instrumentele voetbehandeling 
Instrumentele voetbehandeling klein € 38,-
Instrumentele voetbehandeling volledig € 45,-
Ingroeiende nagel behandeling€ 47,50
Ingroeiende nagel na 2 weken controle behandeling  € 26,-
Nagelbeugel na voetbehandeling € 22,50
Nagelreparatie na voetbehandeling€ 22,50
Orthese (persoonlijk hulpstukje tussen tenen) vanaf  €  25,-

Voorwaarden
De betaling wordt gedaan via een betaalverzoek, QR-code of per factuur (met een betalingstermijn van 8 dagen).
Een niet nagekomen afspraak, zonder afmelding binnen 24 uur is € 27,-

 

Vergoedingen

Vergoeding podologie

Er is een vergoeding van steunzolen mogelijk vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Deze vergoeding kan het gehele, maar ook een deel van het bedrag beslaan. Meestal is dat een vast bedrag per jaar. 

Op de website van Stichting LOOP  kun je dit voor jouw verzekering opzoeken. Ook kun je contact opnemen met jouw zorgverzekeraar.

Vergoedingswijzer: https://www.loop.nl/vergoedingen

 

Vergoeding instrumentele voetbehandeling

Voor een reguliere pedicurebehandeling bestaat geen vergoeding van de zorgverzekeraar. Er is wel een vergoeding mogelijk voor patiënten met reuma of diabetes en enkele ziektebeelden.

Reuma
Voor reuma is een verwijzing van jouw specialist of huisarts nodig. Met deze verwijzing en de factuur van de pedicurebehandeling kun je een declaratie indienen bij de zorgverzekeraar. Vraag de mogelijkheden na bij jouw zorgverzekeraar. De vergoedingen zijn per zorgverzekering zeer verschillend.

Diabetes
Bij vermindering van gevoel of doorbloeding worden diabetespatiënten door de huisarts naar de podotherapeut doorgestuurd. Die zal een zorgprofiel opstellen en verwijzen naar de medische pedicure. Er is een vergoeding voor de medisch noodzakelijke voetzorg. In mijn de praktijk geldt een bijdrage van 7.50 euro.

Achterliggend ziektebeeld
Enkele zorgverzekeraars vergoeden een medische pedicurebehandeling als er een ziektebeeld als Parkinson, CVA, MS of kanker aan ten grondslag ligt. Vraag dit na bij jouw zorgverzekeraar, want deze vergoedingen zijn per zorgverzekering zeer verschillend.

 

Behandelingen

Over mij

Mijn naam is Rebecca van As. Wat ik het liefste doe? Jouw voeten weer in topconditie brengen! Want pijn aan je voeten, dat wil je niet. Beter lopen, sporten en werken zonder voetklachten? Daar zorg ik graag voor.

Voetklachten

Heb je last van pijnlijke voeten? Of heb je andere voetklachten? Bij podologie De Zandloper kun je terecht voor de behandeling van  verschillende soorten aandoeningen en voetklachten.

Behandelingen

Bij podologie De Zandloper kun je terecht voor de behandeling van  verschillende soorten aandoeningen en  voetklachten.